Termeni si Conditii

www.personalizarecani.ro este un website de tip magazin online, denumit in continuare – Vanzator.

Persoanele fizice sau juridice, cu varsta minima de 16 ani, care viziteaza, navigheaza si/sau efectueaza o comanda utilizand www.personalizarecani.ro sunt denumite in continuare Utilizator – Client/Utilizator.

Navigarea pe www.personalizarecani.ro si/sau plasarea unei comenzi echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos, de către orice Client/Utilizator.

www.personalizarecani.ro isi rezervă dreptul de a modifica, schimba şi actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si termenii si conditiile de folosire, fara niciun fel de notificare prealabila.

Termenii si conditiile aplicabile, pentru fiecare Client, sunt cele din momentul plasarii comenzii respectivului.

Acceptarea Termenilor si conditiilor din prezentul document si plasarea unei comenzi, de catre Client, respectiv confirmarea acesteia de catre Vanzator echivaleaza cu incheierea unui contract la distanta, intre Vanzator si Client, fara prezenta si semnatura fizica a acestora.

Produsele si serviciile mentionate pe website sunt cele care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Clientului. Comenzile Clientului catre Vanzator, prin intermediul website-ului, sunt informatii ne natura electronica, prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona produse si servicii.

Modificarea unei comenzi (cantitati, tipuri de produse si/sau servicii), ulterior plasarii si confirmarii acesteia, se va face prin acordul ambelor parti, respectiv, prin anuntarea de catre Client a Vanzatorului si a Clientului de catre Vanzator, prin mijloacele de comunicare mentionate pe website, sau transmise de catre client, in formularul de comanda, completat pe website, la plasarea comenzii. In stuatia in care, din motive obiective, o comanda plasata de catre Client si confirmata de catre Vanzator, nu poate fi onorata de catre acesta, Vanzatorul se obliga sa informeze Clientul si sa restituie integral suma de bani achitata de catre acesta, in termen de maxim 14 zile, de la intrarea banilor in contul Vanzatorului.

Contul de client reprezinta completarea de catre acesta a unui formular existent in cadrul websiteului, care contine informatii cu privire la Client si istoricul cumparaturilor acestuia, efectuate pe website. Informatiile completate si acuratetea lor sunt responsabilitatea integrala a Clientului, Vanzatorul rezervandu-si dreptul de a refuza Clientii ale caror informatii sunt eronate, incomplete sau neconforme cu realitatea. Se recomanda delogarea de la cont, dupa fiecare utilizare a acestuia si stabilirea unor parole puternice, din motive de securitate cibernetica.

Firma de curierat/ curierul este o persoana juridica sau fizica care presteaza servicii de livrare a produselor, la adresa indicata de catre Client. Vanzatorul nu este in niciun fel raspunzator de modul in care Firma de curierat/curierul, utilizeaza, ca terta parte, datele personale ale Clientului.

Specificatiile de produs sunt toate descrierile produselor si/sau serviciilor prezentate pe website.

Comentariul si/sau recenzia la produs reprezinta exprimarea experientei strict personale a Clientului, in urma achizitionarii si utilizarii unui produs si/sau serviciu, de pe website. De asemenea, recenzia, poate fi solicitata Clientului si de catre Vanzator. Limbajul utilizat in comentarii si recenzii, va fi unul civilizat, nu va fi discriminator si nu va incalca dreptul la viata privata. Vanzatorul si administratorul website-ului isi aroga dreptul de a filtra mesajele primite prin intermediul comentariilor si al recenziilor.

Comunicarile comerciale reprezinta toate materialele si mesajele, transmise electronic, telefonic si/sau in format fizic, care contin informatii generale, date tehnice sau orice alta informatie, despre produsele si/sau serviciile comercializate pe website. Odata inregistrata si confirmata o comanda pe website, Clientul este de acord si accepta  comunicarea comericiala.

Confidentialitatea datelor personale este respectata de catre www.cani-personalizate.ro Informatiile colectate de la Client sunt utilizate in urmatoarele scopuri:

-prelucrarea comenzilor, emiterea facturilor si livrarea comenzilor;</li>

-promovarea produselor si/sau serviciilor, existente sau noi aparute, disponibile pe website (prin e-newslettere);

-imbunatatirea experientei de navigare a Clientului, pe website (prin e-sondaje, cu privire la gradul de satisfactie al clientilor, in urma navigarii pe website).

Datele personale raman pe platforma website-ului atat timp cat exista contul de client. In situatia in care Clientul doreste stergerea datelor personale, acest lucru se poate face la cerere, prin email catre Vanzator (personalizarecani@gmail.com), cu mentiunea ca, datele obligatorii emiterii de factura, nu pot fi sterse, ele fiind arhivate timp de 10 ani. Mai multe informatii despre protectia datelor personale gasiti pe https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection_ro”>https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection_ro</

O tranzactie comerciala reprezinta incasarea sau rambursarea unei sume rezultate din vanzarea unui produs si / sau al unui serviciu, de catre Vanzator catre Client.

Preturile afisate pe website sunt in Lei, sunt finale, Vanzatorul nefiind entitatea platitoare de TVA, si reprezinta preturile pe care le achita Clientul, pentru produsule si/sau serviciile achizitionate de pe website, inclusiv tarifele de livrare.

Platile se efectueaza de catre Client, pe baza de factura emisa si transmisa exclusiv prin mijloace electronice (E-mail) Clientului, de catre Vanzator, dupa cum urmeaza:

  • prin OP bancar, pentru sume care depasesc valoare de 299 de lei.
  • ramurs, la livrare, pentru sume de pana la 299 de lei;

Transferul legal al proprietatii produseor si/sau serviciilor se face integral, in momentul in care orice obligatie de plata a Clientului fata de Vanzator, indiferent de modalitatea de plata aleasa, a fost incheiata.

Livrarea produselor se face prin curier. Vanzatorul poate informa Clientul, prin mijloace electronice, in momentul transferului produselor catre curier, cu privire la documentele de transport (AWB).

www.personalizarecani.ro admite dreptul de retur al Clientului, in termen de maxim 30 zile calendaristice, de la primeirea coletului de catre acesta. Clientul se obliga sa notifice www.cani-personalizate.ro cu privire la intentia sa de a returna produsele comandate pe adresa personalizarecani@gmail.com

Returnarea banilor achitati de catre Client sa va face in maxim 30 zile lucratoare, de la receptionarea coletului de retur. Costul de transport si livrare nu se returneaza, acesta fiind un serviciu prestat de o terta parte si acceptat de Client ca atare. Returnarea banilor se va face prin restituire in contul din care s-a efectuat plata prin intermediul cardului sau OP-ului sau, prin virament bancar, in contul specificat in emailul de notificare a returului, de catre Client.

Conform OUG 34/2014 art 16 lit c, produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de catre consumator sau personalizate in mod clar</em>, <strong>nu pot fi returnate.

Imaginile prezentate pe www.cani-personalizate.ro au caracter informativ. Culorile pot devia usor, in cazul produselor personalizate prin aplicarea de procese tehnice de natura termica.

Ingrijirea canilor  personalizate, a sacoselor din panza sau a tricourilor se realizeaza conform indicatiilor primite pe documentele insotitoare comenzii livrate si/sau pe website.

Canile personalizate se spala cu apa calda, detergent si burete moale de vase. Nu se freaca cu obiecte abrazive, nu se utilizeaza substante corozive asupra lor.

Sacosele din panza de bumbac si tricourile din bumbac se spala manual sau la masina de spalat automata, la maxim 40 de grade celsius, fara frecarea imprimeului, folosirea de inalbitori sau alte substante corozive. Calcarea imprimeului se realizeaza prin acoperire cu o panza de calcat.

Livrarea produselor se face prin apelarea la o terta parte, de aceea produsele fragile vor fi ambalate cu materiale de protectie suplimentare – folii cu bule. Termenul de livrare, din momentul predarii produselor la curier, in perioadele dintre sarbatorile anuale este, de regula, de 24-48 h, acesta putand creste, in preajma sarbatorilor.

In cazul produselor care se personalizeaza cu grafica trimisa de catre Client, pentru o calitate optima a imaginilor imprimate, rezolutia acestora trebuie sa fie de minim 300dpi. Pentru logo-uri sunt de preferat, in masura in care este posibil, fisiere vectoriale.

Inainte de personalizare, Clientul va primi o simulare grafica a viitorului produs personalizat, pentru care va oferi bunul de tipar. Verificarea informatiilor si responsabiitatea asupra continutului acestora, revine in exclusivitate Clientului.

Comenzile se executa in ordinea primirii.

Contractul la distanta este guvernat de legea din Romania. Orice conflict aparut intre Vanzator si Client se va solutiona pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca.

Forta Majora se poate invoca conform legii de catre ambele parti. Acestea sunt exonerate de orice rapundere in cazul aplicarii Fortei Majore. Forta majora va fi adusa la cunostinta celeilalte parti, de catre fiecare parte in parte. Daca Forta Majora nu inceteaza in 15 zile, contractul poate fi unilateral denuntat, fara pretinderea de daune – interese.

Shopping Cart
Call Now Button