CONTACT

EMAIL

personalizarecani@gmail.com

Telefon

0746. 767. 476

Intrebari frecvente

Canile personalizate se spala cu apa calda, detergent si burete moale de vase. Nu se freaca cu obiecte abrazive, nu se utilizeaza substante corozive asupra lor.

Sacosele din panza de bumbac si tricourile din bumbac se spala manual sau la masina de spalat automata, la maxim 40 de grade celsius, fara frecarea imprimeului, folosirea de inalbitori sau alte substante corozive. Calcarea imprimeului se realizeaza prin acoperire cu o panza de calcat.

Canile termosensibile sunt cani din ceramica alba, acoperite cu o pelicula speciala termosensibila, care, atunci cand in cana se pune lichid cald, „dispare”, iar imprimeul de pe cana devine vizibil. Pelicula termosensibila poate avea diferite culori, iar opacitatea ei depinde de culoare. Cea mai opaca este culoarea neagra.Atunci cand cana se raceste, pelicula termosensibila”revine” peste imprimeu.

Canile albe si cele termosensibile, da. Canile aurii, argintii sau cele de sticla, se recomanda a se imprima monocrom, deoarece, pentru realizarea policromiei, procedeul de personalizarea utilizeaza culoarea alba din backgroundul canii, iar in aceste cazuri, ea nu exista.

Sunt cani cu o capacitate de 300 ml ( asa numite „cani de ceai”).

Shopping Cart
Call Now Button