cum lucram

generalitati

Prestator – persoana juridica care se ocupa de prestarea de servicii de personalizare de obiecte personalizabile;

Client – persoana fizica sau juridica care achizitioneaza produse (obiecte) personalizate cu informatia grafica si/sau textul, provenite de la el.

www.personalizarecani.ro este un website de promovare si comercializare de cani personalizate, cu caracter promotional, cu grafica clientului, pe baza de comanda ferma.

 

 

DATE PERSONALE

www.personalizarecani.ro  este un website realizat pe o platforma de tip content management. Nu are modul de tip cos de cumparaturi si nu retine informatii legate de plata cu cardul.

Informatiile solicitate clientilor sunt legate de datele de facturare, adresa de livrare, email si numar de telefon, toate acestea fiind necesare in vederea emiterii facturii fiscale, corespendentei de afaceri si expedierii comenzilor, prin intermediul unei firmei de curierat. Website-ul nu este administrat de o terta parte. Nu suntem raspunzatori de modul in care firma de curierat utilizeaza informatiile prelucrate in vederea efectuarii livrarilor catre client.

Imaginile prezentate pe website au caracter informativ. Imaginile prezentate pe pagina Portofoliu, reprezinta lucrari din portofoliul nostru, realizate de-a lungul timpului. Nu facem simulari grafice, gratuite.  Nu realizam mostre gratuite. Nu personalizam cani si alte obiecte apartinand clientului.

COMENZI

Comenzile dvs se trimit pe adresa personalizarecani@gmail.com 

Elementele grafice se trimit atasate, la aceeasi adresa de email. Oferim consiliere clientilor nostri, atat telefonic, cat si online.

GRAFICA

EXECUTAREA COMENZILOR

Comenzile sunt exectutate in functie de ordinea in care sunt primite, dupa primirea copiei efectuata OP-ului aferent platii. Tinand seama de tipul si complexitatea lucrarilor, numarul lor si cantitatile de obiecte de personalizat per comanda, de regula, termenul de executie este cuprins intre 3-7 zile lucratoare, de la acceptarea bunului de tipar de catre client. Bunul de tipar se ofera doar in cazul comenzilor ferme. Prin comanda ferma se intelege acceptarea ofertei si achitarea contravalorii lucrarii, trasmise pe cale electronica (email). In perioadele aglomerate, de tipul sarbatorilor sezoniere, timpul de executie poate creste. De asemenea, la calcularea timpului de livrare, trebuie luat in considerare si transportul prin curier, care poate dura intre 24-72 de ore. Toate comenzile se realizeaza in buna colaborare cu clientul. Intotdeauna vom cadea comun acord, pentru atigerea scopului nostru comun – realizarea unor obiecte personalizate, de calitate.

BUNUL DE TIPAR

Solicitarea bunului de tipar de catre client se poate face in conditiile in care acesta a lansat o comanda ferma. Produsele personalizate sunt ireversibile, fapt pentru care bunul de tipar se prezinta, de regula, sub forma unei machete grafice.

Pentru exemple de modele, va rugam sa vizionati galeria Portofoliu, pe care o regasiti pe website.

VERIFICAREA INFORMATIILOR SI RESPONSABILITATEA ASUPRA ACESTORA

Responsabilitatea asupra autenticitatii, moralitatii si a dreptului de autor a continutului de natura grafica si de de tip text, cu care se realizeaza personalizarea, revine in exclusivitate clientului. Verificarea informatiei grafice si a celei de tip text, care fac subiectul personalizarii, pentru identificarea eventualelor erori,  revine in exclusivitate clientului.
Conform OUG 34/2014, ARTICOLUL 16, ALINIATUL C produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar, sunt exceptate de la retur.

PROCESUL DE PERSONALIZARE

In cazul transferului termic, trebuie tinut seama de urmatorul aspect tehnic, si anume, culorile initiale din grafica pot devia usor datorita impactului termic al cernelii sau tonnerului, pe care acestea il sufera in prese. In situatia in care clientul trebuie sa respecte cu strictete anumite aspecte legate de identitatea vizuala a unei companii, acesta trebuie sa precieze aceste lucruri prestatorului, la momentul lansarii comenzii, pentru realizarea unor eventuale ajustari de natura tehnica, in cazul in care acestea sunt posibile. Culorile metalizate nu pot fi reproduse.