plata & livrare

Plata canilor personalizate

Suntem neplatitori de TVA, facturile noastre nu solicita aceasta taxa. 
Plata canilor personalizate se efectueaza prin OP, dupa confirmarea comenzii si primirea facturii, pe email. Plata tarifului de livrare revine clientului si se comunica la momentul comenzii, calculandu-se in functie de greutatea coletelor si distanta pana la destinatie. Executarea comenzilor se realizeaza, dupa primirea acceptului si a confirmarii platii acestora, pe email.

 

Ambalarea canilor personalizate

Obiectele personalizate fragile (de tipul canilor) se ambaleaza in cutii de carton, adaugandu-se elemente de securizare suplimentare (folie cu bule), pentru perioada cat sunt manipulate si transportate de catre firma de curierat. Se ofera gratuit serviciul de manipulare si ambalare a canilor, in cazul carora se opteaza pentru ambalajul individual (cutia individuala). Fiecare colet este mentionat cu avertizarea “FRAGIL!”

Livrarea canilor personalizate

Livrarea comenzilor se realizeaza la nivel national prin intermediul Sameday Curier. Aceasta se realizeaza, de regula, in 24-72 de ore de la expedierea coletelor, exceptie facand perioadele de sarbatori sezoniere, cand timpul de livrare poate creste. Costul livrarii revine clientului, se comunica ulterior plasarii comenzii si se stabileste in functie de greutatea coletului si distanta in km parcursi, in cazul zonelor aflate in afara ariei standard de acoperire a firmei de curierat.