COMANDA

Comenzile dvs se trimit pe adresa contact@personalizarecani.ro. Elementele grafice se trimit atasate, la aceeasi adresa de email.

GENERALITATI

www.personalizarecani.ro este un website de promovare si comercializare de cani personalizate, cu grafica clientului, pe baza de comanda ferma.

www.personalizarecani.ro nu este un website realizat pe o platforma de tip magazin online. Nu stocheaza informatii personale, nu are modul de tip cos de cumparaturi, nu retine informatii legate de plata cu cardul.

Informatiile solicitate clientilor sunt legate de datele de facturare, adresa de livrare, email si numar de telefon, toate acestea fiind necesare in vederea emiterii facturii fiscale, comunicarii si expedierii comenzilor, prin intermediul unei firmei de curierat. Website-ul nu este administrat de o terta parte. La solicitarea clientilor, informatiile personale legate de email, numar de telefon, adresa de livrare ( in cazul in care aceasta nu este similara adresei de facturare) se pot sterge dupa incheierea colaborarii.

Imaginile prezentate pe website au caracter informativ. Imaginile prezentate pe pagina Portofoliu, reprezinta lucrari din portofoliul nostru.

Nu realizam mostre gratuite.

Nu personalizam cani apartinand clientului. 

GRAFICA


Pentru o calitate optima a imaginilor imprimate pe cana, rezolutia acestora trebuie sa fie de minim 300dpi. Pentru logo-uri sunt de preferat, in masura in care este posibil, fisiere vectoriale.

GRATUIT - serviciul "gata de printare" si macheta pentru acordarea bunului de tipar. In cazul clientilor care, din varii motive nu pot transmite elementele grafice sau imaginile destinate personalizarii intr-un format "gata de printare", le oferim gratuit, acest serviciu, precum si macheta necesara bunului de tipar.
Acest serviciu NU include design grafic, vectorizare, prelucrare imagini, etc.
NU se percepe extratarifare pentru elemente garfice diferite ( ex./ nume diferite pe fiecare cana) 

EXECUTAREA COMENZILOR

Comenzile sunt exectutate, de regula, in perioadele de extra sarbatori sezoniere, in termen de maxim 2-4 zile, pentru cantitati de pana la 200 buc. Pentru livrare, trebuie luat in considerare si transportul prin curier, care poate dura, de regula, intre 24-48 de ore. 

BUNUL DE TIPAR

Solicitarea bunului de tipar de catre client se poate face in conditiile in care acesta a lansat o comanda ferma. Produsele personalizate sunt ireversibile, fapt pentru care bunul de tipar se prezinta, de regula, sub forma unei machete grafice.

Pentru exemple de modele, va rugam sa vizitati pagina Portofoliu, pe care o regasiti pe website.

Verificarea continutului informatiei grafice si a celei de tip text, care face subiectul personalizarii, revine exclusiv clientului , eventualele erori aparute in lucrarea finala devin responsabilitatea sa exclusiva.
Conform OUG 34/2014, ARTICOLUL 16, ALINIATUL C produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar sunt exceptate de la retur.